gülümsemeyi severim

siyah beyaz bir gece

zeytin ezmesi gezmeye,Ankara'da yeni açılan yerleri keşfetmeye devam ediyor.

Bugünkü durağımız, Fililstin Caddesinde yer alan "People". Önünden sayısız sefer geçmemize rağmen bir türlü içeri girmemiştim, başka bir gün diyip ertelemeye devam etmiştim, geçen haftaya kadar. Bu güzel yer ile ben çok geç tanıştım, sizinin de geç kalmanız için işte fotoğraflar ve kesinlikle gurme olmayan zeytin ezmesinin yorumları..




İçeri girdiğiniz andan itibaren, siyah ve beyazın muhteşem uyumu sizi sokaktan uzaklaştırarak güzel bir gece geçirmenizi sadece dekoru ile bile garantiliyor. Üç katlı olan mekanın ,giriş katı rahat yerleşimi ile keyiflli bir yemek yeme imkanı sağlarken, orta ve teraslı üst katı partiler için için ideal . Giriş katı özellikle nişan ve iş yemekleri için Ankara'da farklı bir soluk...

Şef Sinan Aygün ,sadece eğlenceli bir isim benzerliği :), masasınıza getiridği muhteşem mezeler ile karnınızı doyurmayın, aslı süpriz menüde...





People'nın aşçısı Hüseyin Sağlam'ın mucidi olduğu "Topuz" ise menünün en favori yemeği.. Kim bu korkutucu görüntünün lezzetli bir yemeğe ev sahipliği yapacağına inanır?


Sizin sipariş vermeniz ile beraber 250 dereceye kadar ısıtılan topuzun üzerine biftek,tavuk köfte, ve çeşitli et mamülleri takılıyor.Altında iç pilav ve yanında lezzetli soslar ile servis edilen yemek, topuzdan çıkarmadığınız sürece etlerin sıcak kalmasını sağlıyor. Topuz, iki,dört ve sekiz kişilik hazırlandığı gibi isteğe özel olarak porsiyonlar küçülüp, büyeyebiliyor.





Ankara'nın yeni lezzet durağına uğramak isteyenler için,
Adres: Filistin Caddesi Umurbey Sokak No:6 G.O.P Rezervasyon:0 312 448 00 06

Afiyetler olsun...

Öptüm, bye..


0 yorum: