gülümsemeyi severim

Mükemmel çift, onlar mı?

her kız çocuğunun en eşşisz oyuncağıdır güzellik kraliçesi barbie..o her zaman mükemmel görünür ve her zaman kazanan O'dur, ortamın en yakışıklı ve çoğunluk ile ortamın tek erkeği ile tutkulu bir aşk yaşar ve hikaye hep mutlu son ile biter, küçükken oynanan oyunlarda..

peki gerçek hayatta, böyle mi devam eder oyunlar? gerçek hayatta oyunlar çok daha tatiksel şekilde gelişiyor ve ancak erken kesersen filmi mutlu son oluyor. gerçek hayatta barbieler kuaför yardımı  ve psikolojik destek ile ayakta dururken, ken ise beyni yerine vucüt kaslarını şekilllendirmek için spor salonuna bağımlı bir yaşam sürüyor. bunun farkında olan barbie nin üretici firması Mattel, 2004 yılı  içersinde barbie ile ken in yollarını  bir basın bülteni ile ayırmışlardı. Seviyeli ayrılık haberi için, http://www.foxnews.com/story/0,2933,111234,00.html

ayrılık sonrası acısını ,iki tarfata kendi köşelerinde atlatmaya çalışırken yıllar yıllar geçmiş ayrılık üzerinden, Toy Story 3 filmine kadar hiç karşılaşmamışlar, filmde başlayan minik flört, sosyal medyayı da etkin kullanan firma sayesinde forumlarda Barbie Ken e dönsün mü anketi olarak yerini almıştı. Ken bir hayal dünyası kahramı olduğunu tekrar hatırlayrak, tüm romantik komedi film hilelerini kullanmış. Serenat yapmış, boydan boya ilanlar vermiş Barbie beni affet demiş, cümelenin tam hali  “Barbie, plastikten olabiliriz ama aşkımız gerçek.”


Barbie henüz kararını vermemişken,Ken öyle bir şey duydu ki, yaptığı herşeye pişman oldu.. http://www.greenpeace.org/turkey/tr/news/barbie-ormanlari-katlediyor-080611/


Ben ise hala gerçek aşka inan iflah olmayı istemeyen bir romantiğim, Barbie ile Ken barışsın, ormanlarda yok olmasın istiyorum.

Öptüm,bye...

0 yorum: